Завантаження ...

На Сумщині продовжують активно надавати допомогу сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з волонтерами, громадськими та релігійними організаціями опрацювали потреби та надали соціальну підтримку 113 сім’ям



Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з волонтерами, громадськими та релігійними організаціями опрацювали потреби та надали соціальну підтримку 113 сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах, належать до вразливих груп населення, та у яких виховується 182 дитини.

Активна допомога профільних спеціалістів та представників громади у першу чергу проведена з метою захисту прав дітей та сприяння сім’ям в умовах дії карантинних заходів. Оскільки є випадки втрати батьками роботи або постійного доходу, що призвело до обмеженості ресурсів сімей, у тому числі гостро постала проблема придбання продуктів харчування.

Так, фахівцями було опрацьовано потреби всіх сімей, що перебувають на обліку центру. Разом із тим, 92 сім’ї у яких виховується 152 дитини отримали адресну допомогу у вигляді продуктових наборів, дезінфікуючих засобів, дитячого харчування, дитячих засобів гігієни, канцелярського приладдя, іграшок та солодощів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: