Завантаження ...

Сумчанам пропонують долучитися до проєкту психологічної підтримки під час карантину

Містяни можуть долучитися до онлайн-проєкту психологічної підтримки Mindly, який має на меті полегшити емоційний та психологічний стан громадян під час перебування у важких умовах карантину.



Містяни можуть долучитися до онлайн-проєкту психологічної підтримки Mindly, який має на меті полегшити емоційний та психологічний стан громадян під час перебування у важких умовах карантину.

Mindly - це освітньо-консультаційний онлайн-проєкт, що допомагає протистояти негативному психологічному впливу, не допускати паніки та зберегти психологічне здоров’я під час поширення COVID-19, покликаний надати відповіді на найактуальніші психологічні питання сьогодення.

Він запущений iHUB – столичним хабом для стартапів та технологічний компаній, який створює інтерактивні онлайн лекції з професійними психологами, топовими лекторами, коучами з саморозвитку задля збереження психологічного здоров’я людей.

На Youtube каналі 3-4 рази на тиждень проводяться безкоштовні інтерактивні онлайн лекції з найкращими психологами, де на конкретних «карантинних» прикладах розбираються різні проблемні ситуації.

Кожен з психологів має на меті дати дієві інструменти, щоб протистояти негативному психологічному впливу коронавірусу та карантину, не допустити погіршення емоційного стану громадян. Окрім того слухачі, можуть в прямому ефірі задати питання спікерам.

Ознайомитись з лекціями ви можете на сторінці проекту у Фейсбуці https://www.facebook.com/mindlyspace або на YouTube Каналі http://tiny.cc/edsxmz

Проведені онлайн лекції та майбутні трансляції:

  • Оксана Садовникова – «Як зійти з розуму під час карантину» - https://youtu.be/pBr_gGHOddY
  • Марина Петровіч «Як не вбити одне одного під час карантину» - https://youtu.be/c4Y6gQ2bvXQ
  • Доброва Анна – «Внутрішня трансформація в умовах карантину» - https://youtu.be/E6u4ET74RKo
  • Елена Давиденко – «Мої загострення під час карантину» - https://youtu.be/7bdlR6Qq6AM
  • Сергій Рясенко – «Самоізоляція як ресурс для розвитку особистості» - 23 квітня https://youtu.be/P_VlMqT5Y00
  • Водуд Наргіс – «Як не потрапити в пастку, читаючі новини» - 25 квітня 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: