Завантаження ...

Експертна комісія вивчає ситуацію щодо смерті 79-річної жінки в обласній лікарні

Про це повідомив начальник обласного управління охорони здоров’я Дмитро Кравцов під час брифінгу в облдержадміністрації



Про це повідомив начальник обласного управління охорони здоров’я Дмитро Кравцов під час брифінгу в облдержадміністрації

«Наразі проводиться експертна оцінка даної ситуації. Підготовлено наказ управління охорони здоров’я, визначені особи, які візьмуть участь у роботі експертної комісії. Після того, як будуть висновки, ми надамо всі відповіді», - зазначив Дмитро Кравцов.

Як повідомила голова групи експертів з питань інфекційних хвороб обласного управління охорони здоров’я Ірина Троцька, обласна інфекційна лікарня наразі обмежена в питаннях госпіталізації. Відповідно до наказу управління охорони здоров’я, у цю лікарню можуть госпіталізувати лише хворих на ГРВІ, клінічно підтверджену пневмонію, підозру на коронавірус та з діагнозом «коронавірус».

«У цієї пацієнтки ознак пневмонії не було. Температура під час огляду була нормальна, але рівень цукру в крові був дуже високий. Жінка потребувала спеціалізованої медичної допомоги з приводу цукрового діабету. Ми все ж таки зробили, хоч не мали цього робити, тест на коронавірус. Швидкий тест був негативний, тому хвору відправили в терапевтичне або ендокринологічне відділення», – розповіла Ірина Троцька.

«До висновків комісії буде долучено також результати судово-медичної експертизи», - повідомив Дмитро Кравцов.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: