Завантаження ...

На Сумщині поліцейські оперативно затримали грабіжника

Спокусившись легкою наживою, 35-річний чоловік вирвав у місцевої жительки пакет та кинувся навтьоки. Проте вже за кількадесят хвилин його затримали правоохоронці.



Спокусившись легкою наживою, 35-річний чоловік вирвав у місцевої жительки пакет та кинувся навтьоки. Проте вже за кількадесят хвилин його затримали правоохоронці.

Із повідомленням про грабіж до Конотопського відділу поліції звернулась 22-річна місцева жителька. Вона пояснила, що поверталася додому, коли до неї підбіг невідомий, вирвав з рук пакет і побіг геть.

Жінка детально описала нападника, вказала напрямок, у якому він побіг та погодилась поїхати у тому напрямку разом з поліцейськими. Вже за кілька хвилин на одній з вулиць міста оперативники помітили схожого за описом чоловіка. Потерпіла його теж впізнала.

Помітивши, що до нього наближаються працівники поліції, зловмисник кинувся тікати, проте оперативник наздогнав його та затримав.

Вже у відділку поліції правопорушник пояснив, що одинока жінка на пустій вулиці здалася йому «легкою здобиччю». Тому не вагаючись пішов на злочин, вважаючи що йому все зійде з рук, і він з легкістю втече. У пакеті замість очікуваних грошей та цінностей виявились лише продукти харчування та Великодня паска.

«Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2. ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, - коментує Сергій Породько, начальник Конотопського відділу поліції. – Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у скоєному».

У разі доведення його вини у суді, правопорушникові загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: