Завантаження ...

Правоохоронці Сумщини розкрили ряд крадіжок та вже частково повернули власникам викрадене у них майно

Крадіжки сталися в населених пунктах Сумського, Білопільського, Лебединського, Серединобудського, Ямпільського та Липоводолинського районів.



Крадіжки сталися в населених пунктах Сумського, Білопільського, Лебединського, Серединобудського, Ямпільського та Липоводолинського районів. Цікавили злодіїв золоті вироби, гроші, мобільні тощо.

По допомогу до поліцейських Сумського відділу поліції звернулась 45-річна жителька обласного центру. Вона розповіла, що невідомі злодії викрали з її квартири золоті вироби. У ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили особу, причетну до злочину - це виявився колишній чоловік заявниці.

Під час відпрацювання території Білопільського району до дільничного офіцера поліції звернувся 48-річний місцевий чолові з приводу крадіжки у нього барсетки з грошима. Поліцейські з’ясували, крадіжку скоїла 24-річна жителька Білопілля. Наразі причини та обставини крадіжки з‘ясовуються.

Через власну необережність постраждав 48-річний житель Лебедина. Чоловік запросив на гостини свою знайому, а та, влучивши момент, коли господар вийшов у іншу кімнату, поцупила його мобільний і втекла. Поліцейські не тільки довели причетність жінки до даної крадіжки, а й повернули власнику втрачену річ.

Жителька Серединобудщини, виходячи з дому у справах, забула зачинити і замкнути двері до господарського приміщення. А коли повернулась, то побачила відсутність спортивної гирі та гантелі. Дільничні офіцери швидко встановили злодія, і той добровільно видав викрадений спортивний інвентар.

Ямпільські поліцейські встановили особу злодія, котрий обікрав 14-річного місцевого підлітка. З‘ясувалось, що 26-річний житель містечка Дружба побачив залишений без нагляду мобільний та «прибрав» його до своїх рук.

Наразі за кожним з цих фактів в рамках відкритих за ознаками ст. 185 Кримінального кодексу України кримінальних проваджень тривають слідчі дії.

Працівники поліції знову закликають громадян бути уважними та обачними, і не полишати абиде свої особисті речі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: