Завантаження ...

Сумські патрульні, завдяки працівникам виправної колонії, затримали осіб із наркотиками (+відео)

Під час патрулювання до інспекторів звернулися працівники виправної колонії, які помітили підозрілих осіб біля території самої колонії.



Під час патрулювання до інспекторів звернулися працівники виправної колонії, які помітили підозрілих осіб біля території самої колонії. Вони нервово ходили біля паркану з рюкзаком, постійно озиралися навколо, а потім, відчувши "щось неладне", сіли до автівки та поїхали.

Патрульні та інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР), отримавши інформацію про напрямок руху автомобіля Daewoo Nexia з підозрілими особами, виявили легковик на вулиці Герасима Кондратьєва. У салоні перебували троє чоловіків. Поспілкувавшись із водієм, інспектори з’ясували, що в автомобілі дійсно є рюкзак, який належить одному з пасажирів. Та що в ньому, він не знає. Почувши про намір проведення поверхневої перевірки, раніше судимі 22- та 23-річні пасажири помітно занервували. І недаремно, адже в рюкзаку патрульні виявили поліетиленовий пакет із блістерами таблеток та паперовий згорток з рослинною речовиною, ймовірно, наркотичного походження. Усе було охайно загорнуте в поліетиленову плівку, до того ж примотане до каменю. Також у транспортному засобі знаходилися пляшки з рідиною бурого кольору.

На місце охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції для встановлення обставин події.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: