Завантаження ...

На Сумщині припинено діяльність підпільного цеху по виготовленню алкогольних напоїв

За процесуального керівництва прокуратури Сумської області в рамках кримінального провадження припинено незаконну діяльність підпільного цеху по виготовленню підакцизних товарів



За процесуального керівництва прокуратури Сумської області в рамках кримінального провадження припинено незаконну діяльність підпільного цеху по виготовленню підакцизних товарів сумнівної якості під видом бренду «Горобина» (ч. 3 ст. 212, ч. 1 ст. 199, ч. 2 ст. 204 КК України).

Під час санкціонованого обшуку 15 квітня 2020 року в підпільному цеху виявлено та вилучено обладнання, що забезпечує масове виробництво підакцизної продукції, спирт та готовий для реалізації алкоголь у кількості 470 л, етикетки для алкогольних виробів, станок для закупорювання кришок, пусті пляшки об’ємом 0,5 л у кількості 200 шт., а також чорнові записи.

Діяльність цеху припинено спільно зі слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС та Управлінням Служби безпеки України у Сумській області. Досудове розслідування триває. Вживаються заходи щодо встановлення постачальників спирту та місць реалізації незаконно виготовленої алкогольної продукції.

Прес-служба прокуратури Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: