Завантаження ...

На Сумщині повідомлено про підозру службовцю міської ради, за вказівкою якого здійснено незаконний поруб 733 дерев

Конотопською місцевою прокуратурою 15 квітня 2020 року повідомлено про підозру начальникові одного з відділів апарату виконавчого комітету Буринської міської ради



Конотопською місцевою прокуратурою 15 квітня 2020 року повідомлено про підозру начальникові одного з відділів апарату виконавчого комітету Буринської міської ради, через зловживання службовим становищем якого державі завдано майже 2 млн грн збитків (ч. 4 ст. 246 та ч. 2 ст. 364 КК України).

«У ході слідства встановлено, що за вказівкою зазначеного службовця підпорядковані йому працівники, не маючи відповідного дозволу, на території Буринської міської ради здійснили порубку 733 дерев у захисному лісонасадженні, що перебуває в постійному користуванні Акціонерного товариства «Укрзалізниця». Відповідно до висновку комісійної судової земельно-технічної експертизи умисними протиправними діями начальника відділу державі завдано матеріальних збитків на загальну суму 1 млн 927 тис. грн», – розповів керівник Конотопської місцевої прокуратури Володимир Шилов.

Досудове слідство проведено слідчими Конотопського відділу поліції за оперативного супроводу співробітників Служби безпеки України в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: