Завантаження ...

На Сумщині 14 квітня вогнеборці ліквідували загоряння господарчої споруди

14 квітня об 11:40, до служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Шевченко в м. Кролевець. Про пожежу повідомив власник



14 квітня об 11:40, до служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Шевченко в м. Кролевець. Про пожежу повідомив власник, який побачив дим та полум’я з – пд покрівлі споруди. На місце події будо направлено черговий караул 22 – ї Держаної пожежно – рятувальної частини та добровільні пожежні команди державних підприємств «Кролевецький агролісгосп» та «Кролевецьке лісо – мисливське господарство».

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю по всій площі, вікна, майно та речі домашнього вжитку. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту споруди та на будівлі розташовані поруч. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який знаходився на відстані 1 км від осередку горіння.

О 12:13 загоряння локалізували, а о 15:00 – витративши на гасіння майже 20 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 7 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій і по 1 автомобілю та 1 працівнику від добровльних пожежних команд ДП «Кролевецький агролісгосп» та «Кролевецьке лісо – мисливське господарство».

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: