Завантаження ...

Працівники поліції викрили жительку Сумщини у скоєнні крадіжки

Правоохоронцям знадобилося буквально півгодини, аби не лише встановити особу злодійки, а й розшукати її за місцем проживання. Як встановили оперативники, спокусилася 58-річна громадянка на чужий гаманець



Правоохоронцям знадобилося буквально півгодини, аби не лише встановити особу злодійки, а й розшукати її за місцем проживання.

Як встановили оперативники, спокусилася 58-річна громадянка на чужий гаманець, забутий на вітрині магазину. Власниця гаманця, 47-річна жителька району, вибираючи товар в магазині самообслуговування, через неуважність забула свою річ на поличці з товарами, а коли повернулася – портмоне вже не було.

Спочатку вона звернулася до продавців магазину у тій надії, що хтось з покупців, знайшовши гаманець, передав його на зберігання адміністрації. Проте до працівників маркету ніхто з цього приводу не підходив. Відтак, жінка звернулась за допомогою до працівників поліції.

Оперативники карного розшуку, прибувши на місце події, переглянули записи камер відеоспостереження з торгівельної зали. І на одному з них побачили жінку, яка забирала чужий гаманець.

«Опитавши працівників магазину, свідків та місцевих жителів, правоохоронці встановили особу ймовірної злодійки, - коментує ситуацію Віталій Ткаченко, начальник Лебединського відділення поліції. - Громадянку знайшли вдома і опитали. Спочатку вона категорично, і навіть агресивно, заперечувала факт крадіжки. Проте під тиском очевидних доказів їй довелося визнати свою причетність до злочину».

Сама жінка говорить, що, побачивши чужий гаманець, найперше перевірила, скільки там грошей. І швиденько назбирала у кошик додаткових продуктів харчування. Відтак, з 750 знайдених гривен вона оплатила свою покупку, а решту 250 гривен та паспорт власниці гаманця у неї вилучили оперативники.

Слідчі поліції кваліфікували дії жительки райцентру як крадіжку, і відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 185 КК України. Тож тепер їй не лише доведеться повернути викрадені гроші, а й постати перед судом.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: