Завантаження ...

Правоохоронці Сумщини продовжують викривати крадіїв

За скоєння крадіжок перед судом постануть жителі Тростянецького, Ямпільського, Роменського та Великописарівського районів. Цікавили їх бензопили, чавунні батареї, болгарка, та інші будівельні речі.



За скоєння крадіжок перед судом постануть жителі Тростянецького, Ямпільського, Роменського та Великописарівського районів. Цікавили їх бензопили, чавунні батареї, болгарка, та інші будівельні речі. Правоохоронці відкрили кримінальні провадження та повернули власникам частину викраденого майна.

Одна з подій сталася на Тростянеччині. Під час розслідування кримінального провадження за фактом крадіжки з нежилого будинку дільничні офіцери викрили двох неповнолітніх хлопців 13-ти та 14-ти років. Підлітки пошкодили вікно, залізли до будинку і винесли звідти ножі та навісні замки.

Про крадіжку трьох бензопил до поліції повідомила 36-річна роменчанка. Жінка розповіла, що днями хтось «навідався» до її нежилого будинку, пошкодив вхідні двері та поцупив інструмент. Як з’ясували працівники сектору кримінального пошуку, злочин скоїв 55-річний місцевий чоловік.

Житель смт. В. Писарівка у пошуках «легкого» заробітку обібрав сарай свого односельчанина. Поліцейські довели, що зловмисник шляхом вільного доступу проник до приміщення та виніс болгарку, електродриль та шуруповерт.

У смт. Свеса, що на Ямпільщині, працівники сектору кримінального пошуку викрили у скоєнні крадіжки двох місцевих чоловіків. Як з’ясували правоохоронці, зловмисники зламали двері до складського приміщення гуртожитку й винесли чавунні батареї опалення.

По кожному з цих фактів працівники поліції проводять відповідні перевірки, а в окремих випадках вже відкрили кримінальні провадження, в рамках яких розпочаті досудові розслідування.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: