Завантаження ...

Сумські патрульні продовжують виявляти у громадян наркотики

Під час патрулювання вулиці Троїцької, увагу інспекторів привернув підозрілий чоловік. Вийшовши з автівки, вартові порядку наблизилися до нього та попрохали зупинитись.



Під час патрулювання вулиці Троїцької, увагу інспекторів привернув підозрілий чоловік. Вийшовши з автівки, вартові порядку наблизилися до нього та попрохали зупинитись. Громадянин, побачивши патрульних, різко поліз до кишені куртки та кинув на землю невеликий предмет. 27-річний сумчанин всіляко намагався переконати інспекторів, що викинутий коробок з-під сірників йому не належить. Охоронці порядку відразу ж усе зрозуміли та викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. Слідчі вилучили коробок, у якому знаходився пакетик із кристалічною речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичного походження.

Допоки охоронці порядку чекали на слідчо-оперативну групу, їх увагу привернула компанія молодих людей, які перебували поруч. Один із перехожих порушував громадський порядок. Надалі у 36-річного мешканця обласного центру патрульні виявили 2 зіп-пакети та 2 паперові згортки з рослинною речовиною, ймовірно, наркотичного походження, схожою на канабіс.

В обох випадках слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне зберігання наркотиків) ККУ.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: