Завантаження ...

На Сумщині у результаті ДТП травмувалися двоє водіїв

Вдень 10 квітня на автодорозі неподалік від села Таранське, 38-річний водій автомобіля ВАЗ не обравши безпечного режиму їзди, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та врізався в дерево.



В результаті ДТП у Конотопському районі та Сумах травмувалися двоє водіїв. Учасники автоаварій госпіталізовані.

Вдень 10 квітня на автодорозі неподалік від села Таранське, 38-річний водій автомобіля ВАЗ не обравши безпечного режиму їзди, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та врізався в дерево. В результаті зіткнення водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Конотопської центральної районної лікарні.

У Сумах, 12 квітня, 30-річний водій автомобіля «Шкода», рухаючись увечері по вулиці Герасима Кондратьєва, не впорався з керуванням автомашиною та допустив зіткнення з деревом на узбіччі. Водій отримав травми та був доставлений до нейрохірургічного відділення Сумської обласної клінічної лікарні.

Правоохоронці закликають всіх учасників дорожнього руху бути гранично уважними та обережними, знаходячись на дорозі. Водії, пам’ятайте, що від вас часто залежить не лише ваше життя, але й життя інших осіб. Тож керуючи транспортними засобами, враховуйте і стан дорожнього покриття, і погодні умови, і час доби та освітлення, та ніколи не перевищуйте дозволену на дорозі швидкість.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: