Завантаження ...

На Сумщині взято під варту трьох затриманих за незаконний обіг психотропних та наркотичних речовин

За клопотанням прокуратури Сумської області затриманим за підозрою в незаконному обігу наркотиків у великих масштабах обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою



За клопотанням прокуратури Сумської області затриманим за підозрою в незаконному обігу наркотиків у великих масштабах обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю звільнення під заставу в розмірі близько 170 тис. грн кожному.

Нагадуємо, за результатом спецоперації прокуратурою Сумської області спільно з працівниками Управління протидії наркозлочинності та детективами Слідчого управління Нацполіції при силовій підтримці спецпідрозділу КОРД 8 квітня 2020 року в м. Суми затримано наркодилерів, які займались збутом психотропних речовин у великих масштабах.

За даними слідства, група складалася з трьох сумчан. Наркоділки приймали замовлення на один із месенджерів, розфасовували та реалізовували психотропи переважно через «закладки».

Під час обшуків за місцем проживання затриманих виявлено близько 300 грам кристалічної речовини, схожої на PVP чи «альфа-сіль», 10 грам подрібленої сировини, схожої на канабіс, електронні ваги, комп’ютерну техніку, мобільні телефони, матеріали для пакування, «чорну бухгалтерію» та банківські картки. Водночас частина речовини вже була розфасована для «закладок». Також поліцейські вилучили три предмети, схожі на пістолети та набої до них.

Затриманим повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів і психотропних речовин) КК України. Всі вилучені речовини направлені на експертне дослідження.

Прес-служба прокуратури області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: