Завантаження ...

ФК “Суми” готується до сезону в умовах карантину

Як спортсмени проводять тренування під час карантину, ми запитали у капітана футбольного клубу “Суми” Валерія Куценка та тренера Ярослава Пєсоцького.



Як спортсмени проводять тренування під час карантину,  запитав сайт UA:Суми у капітана футбольного клубу “Суми” Валерія Куценка та тренера Ярослава Пєсоцького.

Валерій Куценко виклав відео три тижні тому у Фейсбуці. Говорить, робив його, аби дещо розвеселити себе, друзів та вболівальників. Зараз команда працює в умовах карантину. Хлопці до них звикли, говорить капітан команди:

“Усі – дорослі люди, всі вже розуміють, що склалася така ситуація. Може, було спочатку важко. Навіть найпростіше – вихід на вулицю, поява в місті. Я думаю, ми – професіонали і, якщо потрібно, то виконуємо всі інструкції, які рекомендують нам. Звичайно, більше не вистачає роботи з м’ячем, трохи бігової роботи”.

З наставником команди, Ярославом Пєсоцьким, зустрілись у приміщені асоціації футболу Сумської області. Він розповів про те, як команда живе сьогодні:

“Кроси бігають, фартлеки (ред. – різновид тренування, коли швидкий біг варіюється з повільним) – так само. На різні частини м’язів роблять вправи – для ніг, для рук, для преса.”

Розповів Ярослав Пєсоцький і про те, як готуватиметься команда після карантину.

“Ми будемо відштовхуватись від того, де ми будемо грати далі. Чи будемо ми грати заплановані ігри Суперкубку області та «Кубок Свірського». Якщо ці ігри залишаються в плані, якщо вони будуть, то, в першу чергу, ми будемо йти і готуватися до них. А далі – готуватимемося до аматорському чемпіонату”, – розповів головний тренер ФК “Суми”Ярослав Пєсоцький.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: