Завантаження ...

Поліцейські Сумщини розшукали та повернули в родину 14-річну дівчину

Одна година знадобилась співробітникам поліції Липової Долини, аби встановити місце знаходження дитини та повернути її додому.



Одна година знадобилась співробітникам поліції Липової Долини, аби встановити місце знаходження дитини та повернути її додому. Правоохоронці встановлюють причини втечі дівчини та проводять з батьками профілактичну роботу.

Учора до чергової частини Липоводолинського відділення поліції зателефонувала місцева жителька та повідомила про зникнення дитини. Громадянка розповіла, що її 14-річної доньки певний час немає вдома, і куди вона могла податися – жінка не уявляє.

Правоохоронці відразу розпочали пошуки: опитували знайомих та друзів, перевіряли громадські місця, нежилі будинки та покинуті споруди, прочісували чагарники.

«І такі інтенсивні заходи вже за годину дали свій позитивний результат, - коментує ситуацію Олександр Гресь, начальник Липоводолинського відділення поліції. - Як виявилось, неповнолітня сховалась у приміщенні недіючої ферми. Під час розмови з поліцейськими дівчина пояснила свій вчинок сваркою з матір’ю».

За словами самих батьків, така поведінка дитини не типова, і з дому вона втікає уперше. Дівчину оглянули лікарі і поспілкувався психолог, аби переконатися, що з нею все гаразд.

З сім’єю працівники поліції провели профілактичні бесіди, пояснивши можливі наслідки подібних вчинків. І наразі дівчина вже повернулася в коло родини, пообіцявши на майбутнє бути більш виваженою та уважніше дослухатися до порад своїх батьків.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: