Завантаження ...

На Сумщині прокуратура вимагає у ТОВ повернути 1,4 млн грн за непобудоване футбольне поле

Роменською місцевою прокуратурою до Господарського суду Сумської області пред’явлено позовну заяву в інтересах держави про стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю 1 млн 406 тис грн



Роменською місцевою прокуратурою до Господарського суду Сумської області пред’явлено позовну заяву в інтересах держави про стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю 1 млн 406 тис грн попередньої оплати за будівництво футбольного поля.

Раніше встановлено, що за результатами публічної закупівлі відділом освіти Роменської районної державної адміністрації в грудні 2018 року із вказаним товариством укладено договір на виконання підрядних робіт щодо будівництва футбольного поля із штучним покриттям на території загальноосвітнього навчального закладу району. На рахунок товариства було перераховано 1 млн 406 тис грн попередньої оплати, строк виконання будівельних робіт визначено до грудня 2019 року. Однак підрядник взяті на себе зобов’язання своєчасно не виконав. Більш того, перевіркою технічного нагляду установлено грубі неточності, які унеможливлюють підтвердження факту виконання робіт. Попри порушення умов договору, керівник товариства з обмеженою відповідальністю відмовився повертати попередню оплату.

За позовом прокурора судом вже відкрито відповідне провадження, справу призначено до розгляду.

Прес-служба прокуратури Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: