Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу вогнеборці дев’ять разів ліквідовували загоряння господарчих споруд

За минулу добу, на Сумщині виникли загоряння господарчих споруд в Серединобудському, Великописарівському, Тростянецькому, Путивльському, Сумському, Шосткинському, Липоводолинському та в містах Суми і Конотоп.



За минулу добу, на Сумщині виникли загоряння господарчих споруд в Серединобудському, Великописарівському, Тростянецькому, Путивльському, Сумському, Шосткинському, Липоводолинському та в містах Суми і Конотоп.

Так, 8 квітня о 13:14, до Служби порятунку, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди та гаражу по вул. Ярослава Мудрого в обласному центрі. Про пожежу повідомив власник, який побачив дим та полум’я з – під покрівлі. На місце події було направлено черговий караул 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що вогнем охоплено господарчу споруду по всій площі, покрівлю гаражу на площі до 15 кв. м, залишки сухої рослинності на площі до 10 кв. м, пластикові двері, велосипеди, електроінструмент та речі домашнього вжитку. Існувала загроза поширення вогню на весь гараж та ще одну поруч розташовану господарчу споруду. Витративши на гасіння 6 тон води о 13:32 вогнеборцям вдалося локалізувати пожежу, в 14:19 – ліквідувати.

Цього ж дня, о 17:13 надійшло повідомлення про загоряння сараю та літньої кухні по вул. Лугова в с. Єлисеєнкове, Сумського району. Вогонь охопив покрівлю сараю по всій площі, стіни на площі до 25 кв. м, фронтон літньої кухні та стіни на площі до 5 кв. м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташовані ще одну літню кухню, господарчу споруду та житловий будинок.

Всього на гасіння пожеж було залучено 17 одиниць техінки та 63 чоловіки особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій та 2 автомобілі та 3 працівники місцевих пожежних команд сіл Каліївка Шосткинського району та Печени Тростянецького району.

Причини пожеж на даний момент встановлюється

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: