Завантаження ...

На Сумщині поліцейські вилучили у перехожого наркотики

Кілька доз сухої рослинної речовини, схожої на марихуану, мав при собі 38-річний житель Шостки, коли його на вулиці зупинили поліцейські.



Кілька доз сухої рослинної речовини, схожої на марихуану, мав при собі 38-річний житель Шостки, коли його на вулиці зупинили поліцейські. Сировину правоохоронці вилучили, а її власник дає пояснення слідчим.

Під час патрулювання міста, співробітники у складі групи реагування патрульної поліції побачили перехожого, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловіка правоохоронці зупинили та склали на нього адміністративну постанову за ознаками ст. 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді».

Під час подальшого поверхневого огляду у чоловіка поліцейські знайшли та вилучили пакет з сухою рослинною речовиною, схожою на марихуану.

Як пояснив 38-річний власник «зілля», який вже має судимість за наркотики, речовину зберігав для власного вжитку.

Наразі вилучене буде направлено на експертизу. За даним фактом у поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: