Завантаження ...

На Сумщині рятувальники ліквідували масштабну пожежу на території приватного домоволодіння

6 квітня об 11:29, рятувальники отримали інформацію, що по вул. Кульбаки, м. Глухів, горить приватний житловий будинок та господарча споруда.



6 квітня об 11:29, рятувальники отримали інформацію, що по вул. Кульбаки, м. Глухів, горить приватний житловий будинок та господарча споруда. За викликом виїжджав черговий караул 19 державної пожежно-рятувальної частини.

За попередніми даними, сильний дим, що виходив з під покрівлі помешкання побачив сусід, який повідомив про подію господарів. Власники дерев’яного будинку намагались самостійно виявити осередок горіння. Зрозумівши, що пожежа швидко розвивається, люди зателефонували на лінію екстреного виклику «101» .

Незважаючи, що вже через 5 хв вогнеборці прибули на місце події. Полум’я встигло охопити покрівлю будинку на площі до 24 кв. м, господарчу споруду, а також прибудову до сусідньої оселі. Виникла загроза поширення вогню на житловий сектор. О 11:59 пожежу локалізували, о 12:58 ліквідували.

Причина пожежі встановлюється.

Всього на місці події працювало 12 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: