Завантаження ...

На Сумщині поліцейські оперативно розкрили крадіжку бензопили

Тридцять хвилин знадобилось співробітникам групи реагування патрульної поліції, щоб встановити особу злодія та знайти викрадену річ.



Тридцять хвилин знадобилось співробітникам групи реагування патрульної поліції, щоб встановити особу злодія та знайти викрадену річ. Зловмисник викрав у сплячого на вокзалі жителя Чернігівщини бензопилу та віддав своєму товаришу на продаж.

Повідомлення про крадіжку в поліцію Шостки надійшло від 32-річного житель Чернігівської області. Чоловік розповів, що приїхав до Шостки відремонтувати свою бензопилу. Заплановане зробив, але вчасно повернутись додому через відсутність транспорту не зміг. Тож і вирішив провести ніч на вокзалі.

Бензопили поставив поряд з собою та… заснув, а прокинувшись, виявив її зникнення.

Прибувши на виклик, співробітники у складі групи реагування патрульної поліції опитали присутніх на вокзалі людей та встановили причетність до крадіжки неодноразово судимого 57-річного місцевого жителя. Його швидко розшукали та допитали.

Як з’ясувалось, викрадений інструмент підозрюваний встиг віддати своєму товаришу, щоб той його перепродав.

Правоохоронці вилучили бензопилу та повернули власнику. Відносно зловмисника у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: