Завантаження ...

В Сумах поліція викрила групу квартирних злодіїв (+відео)

Працівники Управління карного розшуку ГУНП області спільно зі співробітниками відділу кримінальної поліції Сумського відділу поліції затримали чотирьох жителів обласного центру



Працівники Управління карного розшуку ГУНП області спільно зі співробітниками відділу кримінальної поліції Сумського відділу поліції затримали чотирьох жителів обласного центру під час скоєння ними чергової крадіжки. В ході обшуків у зловмисників вилучені речові докази, що можуть свідчити про їх причетність до цілої низки подібних злочинів.

Учора в ході проведення оперативних заходів, направлених на розкриття і попередження крадіжок з осель громадян, розшуковці в одній з квартир п’ятиповерхового будинку по вулиці Серпневій, в Сумах, затримали групу крадіїв

Всі чотири зловмисники – місцеві жителі 27-ми, 28-ми та 34-х років. Двоє з них мають судимості за вчинення подібних злочинів. Ще один - затримувався поліцією вже в нинішньому році за аналогічну крадіжку в Глухові.

До квартири на вулиці Серпневій злодії потрапили, підібравши ключ до замка вхідних дверей. Перевернули в приміщенні всі речі, влаштували цілковитий безлад, але не знайшли нічого цінного. Вони вже збиралися залишити місце злочину, як їм завадила поліція.

Під час поверхневого огляду затриманих, правоохоронці вилучили у них рукавички, ключі, банківські картки, гроші. А в ході проведення подальших обшуків за місцем проживання кожного з фігурантів - ще й інше майно: ювелірні вироби, мобільні телефони, ноутбук, електроінструменти тощо. У присутності понятих слідчі вилучили всі знайдені речові докази.

Як припускають оперативники, група могла займатися крадіжками щонайменше півроку.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Молодики затримані в порядку ст. 208 КПК України, їх перевіряють на причетність до скоєння інших подібних злочинів на території міста Суми та області.

За вчинене підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: