Завантаження ...

На Сумщині судитимуть 20-річного молодика за грабіж та хуліганство

Конотопською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно молодика, який скоїв грабіж та хуліганство.



Конотопською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно молодика, який скоїв грабіж та хуліганство.

Подія сталась 9 березня 2020 року близько 04.40 год. у м. Конотоп. Обвинувачений, якому лише декілька днів тому виповнилось 20 років, у компанії двох неповнолітніх товаришів стояв поблизу одного з місцевих магазинів. У цей час повз них проходив юнак, у якого з обвинуваченим до цього був конфлікт через дівчину. Використовуючи цей малозначний привід, а також скориставшись тим, що юнак був у стані алкогольного сп’яніння, молодик розпочав з ним словесну перепалку, а потім разом із одним товаришем почали наносити удари. Сутичка продовжувалась близько 50 хвилин. Коли потерпілий втратив свідомість, обвинувачений забрав із його кишені мобільний телефон.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 та ч. 2 ст. 296 (грабіж та хуліганство, вчинені за попередньою змовою групою осіб) КК України. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Водночас вирішується питання щодо притягнення до відповідальності неповнолітнього з урахуванням його віку.

Прес-служба прокуратури області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: