Завантаження ...

У Сумській області рятувальники двічі ліквідовували загоряння в господарчих спорудах

Упродовж минулої доби, рятувальники двічі ліквідовували пожежі, що виникали в господарчих спорудах на території Лебединського району та м. Суми.



Упродовж минулої доби, рятувальники двічі ліквідовували пожежі, що виникали в господарчих спорудах на території Лебединського району та м. Суми.

Перше повідомлення до рятувальників надійшло 31 березня, о 20:49 про загоряння цегляної будівлі по вул. Молодіжна, в с. Підопригори, Лебединського району. Вогонь охопив покрівлю на площі до 40 кв. та до дві т сіна. Існувала загроза перекидання полум’я на поряд розташований із епіцентром пожежі житловий будинок. Силами відділення чергового караулу 18-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с.Гринцеве, о 21:21 пожежу локалізували, о 23:55 – ліквідували.

01 квітня о 00:05, Служба порятунку «101» отримала інформацію про загоряння господарчої споруди та дровника в обласному центрі, по вул. Молодіжна. До місця події виїжджав черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Вже через 8 хв, рятувальники прибули на місце виклику. В цей момент, вогонь повністю охопив будівлю та дровник. Впритул до епіцентру горіння знаходились 2 житлових будинки та літня кухня, вогнеборці відвернули небезпеку поширення на них вогню локалізувавши пожежу о 00:28. Провівши розбір обгорілих конструкцій та виявивши приховані осередки горіння, ліквідувати пожежу вдалось о 01:39.

Рятувальники вкотре закликають громадян суворо дотримуватись вимог пожежної безпеки в побуті та бути обережними у поводженні з вогнем.

Управління ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: