Завантаження ...

На Сумщині поліція за минулу добу розкрили чотири крадіжки приватного майна громадян

Цікавили зловмисників господарські речі, інструменти та вироби з металу. Працівники поліції відкрили кримінальні провадження та розпочали досудове слідство.



Цікавили зловмисників господарські речі, інструменти та вироби з металу. Працівники поліції відкрили кримінальні провадження та розпочали досудове слідство.

До правоохоронців Сумського відділу поліції з заявою про крадіжку звернувся 28-річний чоловік. Він розповів, що з території його нежилого домоволодіння невідомі винесли господарські речі. Як встановили поліцейські, зникнення майна – «справа рук» раніше судимого 41-річного місцевого чоловіка.

Під час розслідування кримінальних проваджень за фактами вчинення двох крадіжок з дачних приміщень, дільничні офіцери поліції Краснопільщини зʼясували, що до цих злочинів причетний раніше судимий 46-річний мешканець с.Тур’я. Злодій шляхом пошкодження навісних замків проникав на подвір’я та виносив уподобані господарські речі.

Працівники сектору кримінального пошуку Сумського райвідділу поліції в одному з сіл району розкрили крадіжку садового інвентаря та металевих виробів, скоєну з садового будиночка. До злочину виявився причетний 36-річний сумчанин.

Правоохоронці знову нагадують громадянам про необхідність більш уважно ставитись до зберігання свого майна. І радять власникам садових будиночків частіше навідуватися до своїх дач або домовитися з сусідами про почергові відвідини. Оскільки громадяни мешкають в них тільки в період садово-городніх робіт, а весь інший час будинки замкнені, необхідно потурбуватися про укріплення вікон та дверей, аби злодії не могли проникнути в середину помешкання. Слід встановити металеві віконниці, а вхід оснастити двома дверима, одні з яких – металеві, і потурбуватися про не менш надійний, дворигельний замок, що закривається на 3-4 оберти ключа.

Будьте уважні та обачні, і вам не доведеться бути жертвою злочину.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: