Завантаження ...

Поліцейські Сумщини вилучили марихуану та альфасіль

Більше двадцяти доз марихуани та дві дози альфасолі виявили працівники поліції у семи жителів Сумщини. За всіма фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження та ведуть розслідування.



Більше двадцяти доз марихуани та дві дози альфасолі виявили працівники поліції у семи жителів Сумщини. За всіма фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження та ведуть розслідування.

Так, у Сумах, по просп. М. Лушпи правоохоронці зупинили 31-річного місцевого чоловіка, який при собі мав 3 г марихуани. Того ж дня аналогічну сировину поліцейські вилучили у 45-річного сумчанина.

Учора ж, в обласному центрі, поліцейські під час проведення поверхневої перевірки 37-річного чоловіка виявили у нього згорток з 5 г амфетаміну. По вулиці Бельгійська під час огляду автомобіля поліцейські виявили та вилучили 0,2 г психотропного засобу, зовні схожого на «альфасіль».

Будучи у Сумах, 32-річний житель Білопільщини зберігав при собі зіппакет з дозою альфасолі. Викрили його працівники управління патрульної поліції та вилучили у нього 0,2 г наркотичної сировини.

В ході обшуку за місцем мешкання 44-річного жителя Білопілля працівники поліції виявили та вилучили згорток з 15 г марихуани та саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів. Ще 25 г подібної сировини правоохоронці Білопільського відділення поліції вилучили в ходу обшуку за місцем мешкання 36-річного чоловіка.

Працівники Липоводолинського відділення поліції виявили в оселі у 30-річного чоловіка паперовий згорток з 10 г марихуани.

Все вилучене працівники поліції направили на експертизу.

Наразі слідчі поліції за кожним з цих фактів відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України. Та ведуть досудові розслідування.

Правоохоронці звертаються до громадян із закликом не залишаться байдужими і повідомляти на гарячу лінію «102» про всі відомі їм випадки незаконного зберігання, виготовлення, пересилання чи збуту наркотичних, психотропних речовин або їх аналогів.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: