Завантаження ...

Сумські патрульні виявили у сп’янілого водія наркотики

На вулиці Івана Сірка, патрульні зупинили автомобіль ВАЗ, водій якого рухався з порушенням ПДР. Чоловік за кермом під час спілкування з поліцейськими почав поводитися підозріло.



На вулиці Івана Сірка, патрульні зупинили автомобіль ВАЗ, водій якого рухався з порушенням ПДР. Чоловік за кермом під час спілкування з поліцейськими почав поводитися підозріло. Потім він швидко щось заховав до бардачка. Також охоронці порядку помітили в громадянина ознаки наркотичного сп’яніння.

Патрульні вирішили провести поверхневу перевірку. У її результаті інспектори виявили в транспортному засобі та у водія контейнер із порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну, дві ампули із препаратом, обіг якого є обмеженим, а також шприци та голки до них.

Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу. Виявлене вилучили для проведення експертизи. Потім охоронці порядку доправили керманича до медичного закладу для проходження огляду. Однак там він відмовився проходити обстеження в повному обсязі.

На 37-річного сумчанина патрульні склали адмінматеріали за ст. 126 (Керування без відповідних документів) та ст. 130 (Відмова від проходження освідування на стан сп’яніння, водієм, який керує транспортним засобом з ознаками сп’яніння) КУпАП. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: