Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу п’ять боєприпасів виявлено та ще два знешкоджено

30 березня, групою піротехнічних робіт проведено роботи зі знешкодження одного 76-мм артилерійського снаряду та однієї 51-мм мінометної міни



30 березня, групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження одного 76-мм артилерійського снаряду та однієї 51-мм мінометної міни, які раніше були виявлені на відстані 200 м від житлових будинків с. Підсулля, Лебединського району.

Цього ж дня, до Служби порятунку «101», надійшла інформація про виявлення предметів схожих на боєприпаси в с. Нове Охтирського району та м. Охтирка, ними виявились одна 82-мм мінометна міна та три 76-мм артилерійських снаряди. Схожий випадок мав місце і в Конотопському районі де на відстані 3 км від житлових будинків с. Гамаліївка, в полі місцеві мешканці натрапили на 122-мм артилерійський снаряд.

На місцях небезпечних знахідок правоохоронцями виставлено охорону, надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Пам'ятайте! Вилучення та знешкодження даних предметів можуть здійснювати лише відповідні фахівці – піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: