Завантаження ...

На Сумщині правоохоронці викрили чергового «дачного» злодія

Спокусився зловмисник на металеві вироби. Правоохоронці викрадене вилучили та повернули власниці. А чоловіку доведеться в черговий раз постати перед судом.



Спокусився зловмисник на металеві вироби. Правоохоронці викрадене вилучили та повернули власниці. А чоловіку доведеться в черговий раз постати перед судом.

До чергової частини Лебединського відділення поліції з заявою про крадіжку звернулась 40-річна жителька райцентру. Вона повідомила, що з її дачного будинку, розташованого в селі Гарбарі, зникли металеві речі.

Під час оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення особи зловмисника, в поле зору працівників поліції потрапив місцевий чоловік, який до цього вже мав проблеми з законом за вчинення крадіжок. Його розшукали та допитали. І не помилились: 33-річний молодик у скоєному зізнався. За його словами, він ніде не працює, грошей на прожиття не має. Знаючи, що господарі будинку більшу частину року мешкають у місті, вирішив «навідатися» до них на дачу. Зламавши замок на дверях будиночка, проник у середину та забрав усе, що, на його думку, мало більш-менш пристойну ціну. Проте скористатися «здобиччю» не встиг – правоохоронці не тільки викрили його у вчиненні злочину, а й вилучили викрадені речі та повернули їх власниці.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 Кримінального Кодексу України «Крадіжка». Відтак, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: