Завантаження ...

На Сумщині поліцейські притягли до відповідальності «родинного» крадія

Поки житель райцентру знаходився у лікарні, його племінник викрав з їх спільної квартири інструменти. Викрадене одразу продав.



Поки житель райцентру знаходився у лікарні, його племінник викрав з їх спільної квартири інструменти. Викрадене одразу продав. Поліцейські не лише притягли зловмисника до відповідальності, а й повернули власнику викрадені речі.

Про крадіжку з квартири в поліцію повідомив 54-річний житель Шостки. Чоловік розповів, що поки він знаходився на лікуванні у медичному закладі, з помешкання зникли всі інструменти для дрібного ремонту. У скоєному він запідозрив рідного племінника, який мешкає з ним та має кілька судимостей.

Правоохоронці розшукали 37-річного підозрюваного. Він зізнався у скоєному та розповів, що викрадене продав на базарі, а гроші витратив на свої потреби.

Наразі поліцейські знайшли, вилучили та повернули власнику його речі. Відносно зловмисника у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», яке вже спрямоване до суду. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Остаточне покарання йому визначить суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: