Завантаження ...

29 березня на Сумщині під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло людини

29 березня о 07:27 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в житловому будинку по вул. Московська в с. Суха Грунь, Липоводолинськкого району.



29 березня о 07:27 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в житловому будинку по вул. Московська в с. Суха Грунь, Липоводолинськкого району. На гасіння направили черговий караул 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що вогонь охопив підлогу в одній з кімнат на площі до 4 кв. м. Щоб потрапити в будинок довелося зламувати вхідні двері, які були зачинені з середини. Під час проведення розвідки в помешканні на виході з кімнати вогнеборці виявили тіло людини.

О 07:49 вдалося локалізувати загоряння, а о 08:01, використавши 1 т води, пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

На місці пожежі працювала слідчо-оперативна група. Загиблою виявилась господарка будинку 1930 р. н.

З початку року на Сумщині у вогні загинуло 18 людей. Для запобігання таким випадкам рятувальники звертаються до громадян з проханням бути відповідальними у дотриманні правил пожежної безпеки!

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: