Завантаження ...

На Сумщині повідомлено про підозру службовцю, дії якого призвели до розтрати 400 тис грн

Охтирською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру провідному інженерові одного з відділів Служби автомобільних доріг



Охтирською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру провідному інженерові одного з відділів Служби автомобільних доріг, через службову недбалість якого керівник товариства з обмеженою відповідальністю привласнив бюджетні кошти (ч. 2 ст. 367 КК України).

За версією слідства, вказаний працівник, до службових обов’язків якого відноситься, зокрема, контроль та приймання виконаних робіт на об’єктах, у 2017 році підписав офіційну документацію, не перевіривши фактичне виконання робіт по ремонту мостового переходу автомобільної дороги загального користування державного значення Тростянець-Ницаха-Солдатське.

Відтак через відсутність належного контролю керівник товариства, яке виконувало ремонт мостового переходу, в актах виконаних робіт завищив їх обсяги та привласнив майже 400 тис грн.

Стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю триває судовий розгляд за обвинуваченням у привласненні коштів та службовому підробленні.

Досудове слідство проведено слідчими Тростянецького відділення поліції за процесуального керівництва прокуратури.

Прес-служба прокуратури Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: