Завантаження ...

Сумські патрульні склали адмінматеріал на жінку, яка здійснила завідомо хибний виклик

"Тут невідомий намагається викрасти автомобіль. Затримайте його швидше", — таке повідомлення нещодавно отримали патрульні. Проте на місці з’ясувалось, що 21-річна сумчанка здійснила завідомо хибний виклик.



"Тут невідомий намагається викрасти автомобіль. Затримайте його швидше", — таке повідомлення нещодавно отримали патрульні.

Проте на місці з’ясувалось, що 21-річна сумчанка здійснила завідомо хибний виклик. Насправді ж, коли жінка підійшла до автомобіля, то його власник попрохав її відійти від транспортного засобу на безпечну відстань. Образившись на його слова, вона вирішила зателефонувати до поліції.

Оскільки факт незаконного заволодіння автомобілем не підтвердився, то заявниця отримала від охоронців порядку адмінматеріал за ст. 183 (завідомо хибний виклик) КУпАП.

Управління патрульної поліції в Сумській області наголошує: завідомо неправдивий виклик передбачає адміністративну відповідальність. Просимо Вас із розумінням та повагою ставитися до роботи спеціальних служб, адже хтось може потребувати реальної допомоги, а зволікання на хибні виклики можуть призвести до тяжких наслідків.

Будьте правосвідомими!

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: