Завантаження ...

На Сумщині поліцейські вилучила марихуану та психотропні речовини

Більше 200 грамів марихуани, пігулки метадону та альфа-сіль виявили та вилучили працівники територіальних підрозділів поліції у восьми жителів області.



Більше 200 грамів марихуани, пігулки метадону та альфа-сіль виявили та вилучили працівники територіальних підрозділів поліції у восьми жителів області.

Так, путивльські поліцейські при особистому огляді 41-річного місцевого жителя виявили у його кишені пакунок з марихуаною вагою 8 грамів. Працівники Сумського районного відділу поліції виявили в оселі 62-річної жінки 10 грамів канабісу, і наразі з’ясовують джерело його походження.

Працівники патрульної поліції вилучили 41-річного сумчанина 4 грами марихуани та саморобний пристрій для її вживання шляхом куріння; ще 3 грами аналогічної сировини вилучили правоохоронці у 34-річного жителя обласного центра. Будучи в Сумах, 36-річний житель Білопільщини мав при собі пакунок з канабісом – його викрили працівники Управління патрульної поліції та облікували майже 200 грамів наркотичної сировини. Ще у одного «гостя» обласного центру, 23-річного жителя Сумського району, вилучений зіппакет з дозою альфа-солі.

Оперативники Сумського відділу поліції поблизу одного з пенітенціарних закладів виявили двох раніше судимих громадян, які мали при собі наркотичні та психотропні речовини – марихуану, пігулки метадону та амфетамін. Нині їх перевіряють на причетність до передачі цих речовин засудженим.

Наразі слідчі поліції за кожним з цих фактів відкрили кримінальні провадження за ознакою ст. 309 КК України, та ведуть досудове розслідування.

Правоохоронці закликають громадян на залишатися байдужими і повідомляти на лінію «102» про всі відомі їм випадки незаконного зберігання, виготовлення, пересилання чи збуту наркотичних, психотропних речовин або їх аналогів. Пам’ятайте: розповсюдження наркотиків можливо зупинити тільки при умові тісної співпраці влади, правоохоронних органів та громадськості.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: