Завантаження ...

Сумські прикордонники виявили у водія страховий поліс з ознаками підробки

Учора в пункті пропуску «Юнаківка» прикордонники Сумського загону виявили страховий поліс з ознаками підробки. До пункту пропуску «Юнаківка» прибув автомобіль марки «Оpel Аstra»



Учора в пункті пропуску «Юнаківка» прикордонники Сумського загону виявили страховий поліс з ознаками підробки.

До пункту пропуску «Юнаківка» прибув автомобіль марки «Оpel Аstra», на якому наш співвітчизник повертався з Росії Під час перевірки документів у правоохоронців виникли сумніви щодо дійсності страхового полюсу на транспортний засіб, а саме документ містив ознаки механічного виправлення терміну дії.

В ході подальшої перевірки прикордонниками було встановлено, що термін дії даного полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів закінчився тиждень назад.

Наразі для прийняття подальшого правового рішення чоловіка та автомобіль передано співробітникам Національної поліції. Також, до компетентних правоохоронних органів направлено повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, прередбаченого ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: