Завантаження ...

На Сумщині за добу один застарілий боєприпас знешкоджено, ще два виявлено

24 березня, групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), знешкоджено одну 120-мм мінометної міни часів Другої світової війни.



24 березня, групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), знешкоджено одну 120-мм мінометної міни часів Другої світової війни. Напередодні, небезпечну знахідку виявили жителі м. Тростянець. Застарілий боєприпаси знаходив по вул. Сосновий бір, на відстані всього 20 м від житлових будинків.

Цього ж дня, у с. Коровенці, Недригайлівського району, при проведенні земляних робіт було знайдено 122-мм артилерійський снаряд. Вибухонебезпечний предмет розміщувався на відстані 1,5 км від житлових будинків. А в с. Пекарі, Конотопського району, місцеві жителі натрапили на 82-мм мінометна міну, що знаходилась на лузі.

На місцях небезпечних знахідок правоохоронцями виставлено охорону, надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: