Завантаження ...

Минулої доби на Сумщині поліція вилучала у жителів області психотропні та наркотичні речовини

З початку нинішнього року поліція Сумщини розкрила 267 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Лише за минулу добу правоохоронці виявили 5 таких фактів



З початку нинішнього року поліція Сумщини розкрила 267 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Лише за минулу добу правоохоронці виявили 5 таких фактів у Сумах, Конотопі та Глухівському районі.

У Сумах, по вулиці Червонозоряній, працівники поліції зупинили 16-річного підлітка, у якого під час поверхневої перевірки було виявлено та вилучено 5 грамів марихуани.

Учора ж, в обласному центрі, поліцейські під час проведення поверхневої перевірки виявили у 41-річного місцевого жителя пакуночок з кристалами зеленуватого кольору, зовні схожими на психотропний засіб «альфасіль». Ще один пакуночок з «дозою» подібної речовини працівники поліції виявили у 19-річного юнака на вулиці Ярослава Мудрого.

Конотопські полісмени знайшли у 34-річного місцевого чоловіка згорток з 10 грамами марихуани. А у селі Мацкове Глухівського району, за місцем проживання 20-річного місцевого жителя, правоохоронці виявили і вилучили 100 грамів марихуани. Всі наркотичні і психотропні речовини направлені на експертизу.

За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, зловмисникам, згідно з ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: