Завантаження ...

У Сумах п’яний водій залишив місце ДТП

Нещодавно патрульні поліцейські отримали повідомлення про ДТП, що сталася на вулиці Романа Атаманюка. На місці автопригоди інспектори з’ясували, що невстановлений водій допустив наїзд на припаркований автомобіль ВАЗ-2108.



Нещодавно патрульні поліцейські отримали повідомлення про ДТП, що сталася на вулиці Романа Атаманюка. На місці автопригоди інспектори з’ясували, що невстановлений водій, не вибравши безпечного інтервалу в русі, допустив наїзд на припаркований автомобіль ВАЗ-2108.

Година знадобилася патрульним, щоби розшукати учасника автопригоди, який залишив місце події. Ним виявився 42-річний водій автомобіля Mercedes-Benz. На автомобілі ж інспектори виявили механічні пошкодження, характерні для ДТП. Сам чоловік пояснив, що дійсно проїжджав повз легковик ВАЗ, але того, що зачепив його, навіть не помітив. Також під час спілкування з водієм інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, чого він і не заперечував, бо дійсно вживав алкоголь, але вже після вчинення ДТП. Перебування чоловіка в стані сп’яніння підтвердив і висновок лікарів закладу охорони здоров’я.

Відтак, патрульні склали на водія Mercedes Benz три адмінматеріали:

  • ст. 124 (Вчинення ДТП) КУпАП;
  • ст. 122–4 (Залишення місця скоєння ДТП) КУпАП;
  • ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм алкоголю після скоєння ДТП) КУпАП.
Патрульна поліція Сумської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: