Завантаження ...

На Сумщині 24 березня вогнеборці ліквідували масштабну пожежу в житловому секторі

24 березня о 01:02, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння гаражу по вул. Польова в м. Шостка. Про пожежу повідомили сусіди, які побачили дим та полум’я з- під покрівлі споруди.



24 березня о 01:02, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння гаражу по вул. Польова в м. Шостка. Про пожежу повідомили сусіди, які побачили дим та полум’я з- під покрівлі споруди. На місце події було направлено чергові караули 4 – ї та 5 – ї Державних пожежно – рятувальних частин.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю гаража та літньої кутньої кухні одного домоволодіння та гараж і літню кухню сусіднього. Вогонь швидко поширювався оскільки споруди були побудовані впритул одна до одної. Вогнеборцями було подано стволи на гасіння та захист 2 поруч розташованих житлових будинки, оскільки утворилась загроза поширення на них. Також рятувальники подали пінний ствол ГПС – 600 на гасіння одного з гаражів, оскільки в середині знаходилась ємність з дизельним паливом об’ємом 1 куб. м.

О 01:56 загоряння локалізували, а о 03:14 – витративши на гасіння майже 25 тон води та 110 літрів піноутворювача, повністю ліквідували. Всього на гасіння було залучено 4 одиниці спеціальної техніки та 12 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: