Завантаження ...

На Сумщині двоє жителів постануть перед законом за зберігання наркотиків

Так, працівники Лебединського відділення поліції отримали інформацію про те, що 40-річний місцевий чоловік може виготовляти та зберігати у своєму будинку ін’єкційну наркотичну сировину.



Правоохоронці викрили у зберіганні наркотичних речовин жителів Конотопу та Лебедина.

Так, працівники Лебединського відділення поліції отримали інформацію про те, що 40-річний місцевий чоловік може виготовляти та зберігати у своєму будинку ін’єкційну наркотичну сировину. І в ході поверхневої перевірки отримали підтвердження цьому повідомленню. При ньому виявили шприц на 5 мл заповнений рідиною, зовні схожою на опій ацетильований. Чоловік зізнався, що і справді займається вдома його виготовленням, проте без мети збуту. Виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

Конотопськi дільничні під час профілактичного відпрацювання районів міста виявили чоловіка, що мав при собі підозрілі пігулки. Сам 35-річний конотопчанин зазнався, що це таблетки метадону, які він нібито знайшов.

За даними фактами в поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1.ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: