Завантаження ...

На Сумщині правоохоронці виявили у місцевого жителя наркотики та набої

Співробітники Роменського відділу поліції за отриманою оперативною інформацією провели невідкладний обшук вдома у 47-річного жителя району.



Співробітники Роменського відділу поліції за отриманою оперативною інформацією провели невідкладний обшук вдома у 47-річного жителя району. І таки не помилилися – у правопорушника були виявлені наркотична сировина та патрони.

Пакунок з ймовірним канабісом чоловік зберігав в одній з кімнат свого будинку, а 18 набоїв переховував у стелі під дошками.

За словами власника садиби, він ще навесні минулого року знайшов кущ дикорослої коноплі, зібрав листя, висушив та подрібнив, і зберігав виключно для себе, оскільки вживає канабіс шляхом куріння. Що стосується набоїв, то їх він випадково знайшов два роки тому на колишньому військовому полігоні в одному з сіл Роменського району.

Наразі боєприпаси та наркотичні засоби вагою близько 50 грамів поліцейські вилучила та направили на експертизу. А за фактами незаконного зберігання заборонених речей слідчі розпочали відразу два кримінальні провадження: за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), а також за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: