Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці ліквідували загоряння не експлуатуємої споруди

18 березня о 16:10, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди, що не експлуатується по вул. Шкільна в с. Попівка, Конотопського району.



18 березня о 16:10, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди, що не експлуатується по вул. Шкільна в с. Попівка, Конотопського району. Про пожежу повідомив випадковий перехожий. На місце події було направлено черговий караул 12 – ї Державної пожежно – рятувальної частини та добровільну пожежну команду с. Попівка.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю на площі до 8 кв. м та стіни на площі до 12 кв. м., утворилась загроза подальшого поширення вогню на ще одну поруч розташовану господарчу споруду та житловий будинок.

О 16:22 загоряння локалізували, а о 16:41 – витративши на гасіння близько 4 тон води, повністю ліквідували. Всього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки від Державної служби України з надзвичайних ситуацій та 4 чоловіки особового складу і 1 автомобіль та 1 працівник добровільної пожежної команди сю Попівка.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: