Завантаження ...

Сумчанка допомогла патрульним виявити громадян, які мали при собі наркотики

Патрулюючи обласний центр, інспектори отримали повідомлення про підозрілих осіб на вулиці Рибалка. Прибувши за вказаною адресою вартові порядку зустріли заявницю, яка й розповіла про молодих чоловіка та жінку



Патрулюючи обласний центр, інспектори отримали повідомлення про підозрілих осіб на вулиці Рибалка. Прибувши за вказаною адресою вартові порядку зустріли заявницю, яка й розповіла про молодих чоловіка та жінку, котрі і привернули її увагу. Вони помітно нервували, постійно озиралися навколо та щось ховали під стареньким диваном, який стояв на вулиці під деревом. Жінка надала їхні прикмети та показала, ймовірний, напрямок їх руху.

За кілька хвилин, на вулиці Григорія Сковороди, патрульні виявили молоду пару, схожу за прикметами. Інспектори провели відносно них поверхневу перевірку, під час якої виявили три згортки, загорнуті в ізолюючу стрічку, ймовірно, з наркотичною речовиною.

Походження згортків з’ясовувала вже слідчо-оперативна група Сумського відділу поліції, яку й викликали на місце патрульні. Слідчими ж за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 309 (Зберігання наркотиків) ККУ.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: