Завантаження ...

На Сумщині за опір працівнику поліції затриманий нетверезий водій

Подія сталася в одному з сіл Липово- долинського району близько восьмої вечора. Чоловік не тільки не підкорився законним вимогам правоохоронця, а й вдався до кулаків.



Подія сталася в одному з сіл Липоводолинського району близько восьмої вечора. Чоловік не тільки не підкорився законним вимогам правоохоронця, а й вдався до кулаків.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції Липоводолинського відділення поліції, які несли службу по нагляду за безпекою дорожнього руху, отримали інформацію, що водій одного з легковиків ймовірно знаходиться у стані сп‘яніння.

Коли зазначену машину зупинили, правоохоронці впевнились, що водій добряче напідпитку. На вимогу вийти з автомобіля і надати документи, підтверджуючі право керування транспортним засобом, 43-річний чоловік відповів нецензурною лайкою та агресією. На попередження про застосування в разі непокори спецзасобів та фізичної сили відреагував тим, що пошкодив однострій поліцейського та бодікамеру.

«Наші співробітники затримали дебошира і доправили до відділку, - коментує ситуацію Олександр Гресь, начальник Липоводолинського відділення поліції. – Його дії слідчі кваліфікували у відповідності з ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України (опір представнику правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків), та в рамках відкритого кримінального провадження оголосили підозру у вчиненні злочину. Наразі він затриманий в порядку ст. 208 КПК України і поміщений до ізолятора тимчасового тримання».

Досудове розслідування триває. За скоєне чоловіку загрожує обмеження волі на строк до двох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: