Завантаження ...

У Сумах рятувальники визволили постраждалого із понівеченого авто

18 березня о 12:53 до Служби порятунку «101» від працівників поліції надійшла інформація про необхідність надання допомоги.



18 березня о 12:53 до Служби порятунку «101» від працівників поліції надійшла інформація про необхідність надання допомоги. За попередніми даними, у м. Суми в районі перехрестя вул. Герасима Кондрат'єва та 20 років Перемоги сталося зіткнення Infiniti «QX80» та Daewoo «Lanos».

Вже за 5 хв на місце виклику прибуло чергове відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі на базі Ford «Ranger» та працівники оперативно-координаційного центру Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області.

Допомоги потребував водій Daewoo, якого затиснуло деформованими конструкціями авто. За допомогою спецобладнання рятувальники деблокували постраждалого та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Чоловіка 1988 р.н. терміново доправили до центральної міської лікарні.

Всього на місці ДТП працювало 6 чоловік особового складу на 2 одиницях техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Обставини та причини дорожньої аварії з'ясовують правоохоронці.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: