Завантаження ...

17 березня у Сумах вогнеборці приборкали загоряння сухої рослинності

17 березня о 17:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в районі вул. Миколи Лукаша обласного центру.



17 березня о 17:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в районі вул. Миколи Лукаша обласного центру. На гасіння направили відділення чергового караулу 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Як було встановлено, на відкритій території зайнялися залишки рослинності на площі близько 2 га. Поривами вітру вогонь стрімко поширювався. Також для забезпечення подачі води на гасіння у достатній кількості, довелося направляти автоцистерну для дозаправки від пожежного гідранту, який знаходився на відстані 2 км від місця загоряння.

О 18:43 вдалося зупинити подальше поширення полум'я, а о 20:08 - повістю приборкати загоряння.

Всього на гасіння було залучено 4 чоловіки особового складу на 1 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Припустима причина загоряння - необережне поводження з вогнем. Рятувальники вкотре закликають громадян бути відповідальними у дотриманні правил пожежної безпеки та не спалювати сухостій, а при виявленні займання у лісах, посадках, на відкритих територіях негайно телефонувати на лінію екстреного виклику «101».

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: