Завантаження ...

На Сумщині слідчі поліції оголосили чоловіку підозру за скоєне пограбування

Подія сталася у Шостці. Будучи в гостях у знайомої, житель Конотопського району відібрав у іншого гостя 100 доларів США та втік. Вжитими заходами розшуковці встановили зловмисника



Подія сталася у Шостці. Будучи в гостях у знайомої, житель Конотопського району відібрав у іншого гостя 100 доларів США та втік. Вжитими заходами розшуковці встановили зловмисника та притягли його до кримінальної відповідальності.

За словами 48-річного потерпілого, того дня він приїхав з села у Шостку провідати свою знайому. Зайшов до неї додому, побачив там ще двох гостей і вирішив приєднатися до застілля. Проте спокійно поспілкуватися не вдалося - один з нових знайомих вдарив чоловіка та відібрав у нього 100 доларів США.

«Отримавши повідомлення про пограбування, наші співробітники одразу розпочали комплекс оперативно-пошукових заходів, - розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. - Була опитана знайома заявника, яка вказала, що підозрюваний з товаришем приїхали до неї з Конотопу. Невдовзі особу зловмисника встановили. Ним виявився неодноразово судимий, в тому числі і за пограбування, 23-річний житель одного з сіл Конотопського району. Його знайшли та доставили до відділу поліції».

Чоловік зізнався у скоєному та розповів, що ідея пограбувати нового гостя виникла у нього одразу, як господиня розповіла, що очікує ще одного візитера, котрий недавно повернувся з заробітків і має гроші. Після скоєного злочину він з товаришем поїхали до нічного клубу, де і прогуляли відібрані кошти. Потім повернулись до Конотопу.

Відносно зловмисника у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За скоєне йому загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: