Завантаження ...

На Сумщині, через дитячі пустощі з вогнем, загорілась господарча споруда

17 березня о 18:12, до Служби порятунку «101», надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди на вул. Гагаріна в с. Матлахове Роменського району.



17 березня о 18:12, до Служби порятунку «101», надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди на вул. Гагаріна в с. Матлахове Роменського району. Про пожежу повідомили сусіди, які побачили полум’я з даху будівлі. На місце події було направлено відділення чергового караулу 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежні команди сіл В. Бубни та Мокіївка.

Як стало відомо, син господарів, без нагляду батьків грався сірниками на дворі. Така небезпечна забавка призвела до пожежі.

Прибувши на місце виклику, вогнеборці встановили, що полум’ям охоплено покрівлю та перекриття на площі 40 кв. м. Існувала загроза перекидання вогню на сарай та житловий будинок.

О 18:54 пожежу локалізували та не допустили її подальшого розповсюдження, о 19:35 – витративши на гасіння майже 11 тон води, повністю ліквідували. Всього на гасіння було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також 2 працівники та 2 автомобілі місцевих пожежних команд сіл В. Бубни та Мокіївка.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре звертаються до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду, тримати сірники та запальнички у недоступних місцях. Контролюйте розваги дітей та особистим прикладом навчайте їх правилам безпечної поведінки. Пояснюйте малюкам небезпеку і наслідки гри з вогнем. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих! Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: