Завантаження ...

СумДУ пропонує допомогу в організації дистанційного навчання учнів

Сумський державний університет у період карантину має можливість допомогти навчальним закладам в організації дистанційного навчання учнів.



Сумський державний університет у період карантину має можливість допомогти навчальним закладам в організації дистанційного навчання учнів. Університет має двадцятирічний досвід впровадження різних форм електронного навчання, власну екосистему навчальних ресурсів, мережу центрів по всій Україні.

Зокрема, за зверненням керівників навчальних закладів, університет відкриє доступ до власних онлайнресурсів та сервісів, наприклад, конструктора навчальних матеріалів Lectur.ED, який дозволяє створювати інтерактивні вебсторінки, тести, форуми і завдання для спільної роботи, та навчальної платформи MiX, що є онлайн середовищем для всіх видів комунікацій між студентами й викладачами, дозволяє здійснювати контроль успішності по кожному учню й дисципліні.

Також університет пропонує розміщення і надання доступу до навчальних матеріалів засобами відкритого ресурсу “OCW СумДУ”, послуги відеостудії для запису навчальних відеоматеріалів та студії для проведення навчальних вебінарів.

Фахівці СумДУ готові надати необхідну методичну підтримку вчителям і викладачам для впровадження й подальшого застосування наших навчальних сервісів. Звертайтесь до організаційно-методичного центру технологій електронного навчання СумДУ - info@elearning.sumdu.edu.ua.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: