Завантаження ...

На Сумщині директор товариства підозрюється в привласненні понад пів мільйона бюджетних коштів

Шосткинською місцевою прокуратурою у понеділок, 16 березня 2020 року, повідомлено про підозру директорові товариства з обмеженою відповідальністю, який привласнив понад 520 тис. грн бюджетних коштів



Шосткинською місцевою прокуратурою у понеділок, 16 березня 2020 року, повідомлено про підозру директорові товариства з обмеженою відповідальністю, який привласнив понад 520 тис. грн бюджетних коштів, виділених на ремонт дороги (ч. 5 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 КК України).

За версією слідства, вказаний керівник товариства після завершення у 2017 році капітального ремонту ділянки автодороги Шостка-Чапліївка вніс до офіційних документів неправдиві відомості про обсяг та вартість виконаних робіт. Відтак на рахунок товариства було перераховано понад 1,4 млн грн.

«Однак відповідно до висновку судової дорожньо-технічної експертизи, виконані будівельні роботи не відповідають проектно-технічній документації та вимогам нормативно-правових актів у галузі будівництва. При цьому завищення вартості робіт складає 521 тис. 369 грн», розповів керівник Шосткинської місцевої прокуратури Андрій Байдак.

Досудове слідство проведено слідчими Шосткинського відділу поліції за матеріалами Управління стратегічних розслідувань в Сумській області під процесуальним керівництвом Шосткинської місцевої прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: